Η Pabecon, Costas Paraschis, ειναι μια εταιρία σύγχρονων ιδεών και αντιλήψεων που ασχολείται με ειδικές κατασκευές από ανοξείδωτο και κρύσταλλο σε κτίρια – οικίες και επαγγελματικούς χώρους – καθώς και διάφορες άλλες αρχιτεκτονικές εφαρμογές .
Η εμπειρία 25 χρόνων που διαθέτουμε , καθώς και οι μέχρι σήμερα προκλήσεις υλοποίησης ειδικών -επώνυμων και μη- αρχιτεκτονικών κατασκευών , μας επιτρέπει να μπορούμε να σας προτείνουμε, να σας παρουσιάσουμε μέσω επαγγελματικών προγραμμάτων σχεδίασης για καλύτερη απεικόνιση σας και να κατασκευάσουμε λύσεις μοναδικής αισθητικής και ιδιοσυγκρασίας, σύγχρονου design και διαφόρων απαιτήσεων.
Η Pabecon πιστά αφοσιωμένη στους πελάτες της, διαθέτει στην αγορά προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Με γνωμονα την εμπειρια των στελεχων της εχει καταφερει, να βρει πιστοποιημένα και πρώτης ποιότητας προϊόντα, ανοξείδωτου χάλυβα, κρυστάλλων και παρελκόμενων υλικών για την άρτια κατασκευή που καλείται να προσφέρει στο χώρο του κτιρίου αλλά και του σκάφους αναψυχής σας. Τα πολυετούς εμπειρίας στελέχη μας, είναι ικανά να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις ανάθεσης έργου και υλοποίησης των κατασκευών που οι πελάτες επιθυμούν.

Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο μεταφοράς με φορτηγά ειδικά σχεδιασμένα για τις παραδόσεις των κατασκευών μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας.

Έμβλημά μας είναι η απόδοση εξαιρετικών υπηρεσιών προς τον πελάτη και στόχος μας να καλύπτουμε τη επιθυμία του για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οι εγκαταστάσεις μας είναι στην περιοχή των Σπάτων , και στεγάζουν εκθεσιακό χώρο, χώρο κατασκευής και επεξεργασίας των προϊόντων μας , και μεγάλο προαύλιο χώρο για το άνετο parking για τους πελάτες μας .